Wie in zee gaat met Ramen Verboven, kiest voor een hecht en sterk team van gedreven vakmensen. Wij zijn een familiebedrijf van de derde generatie waar persoonlijk advies en vertrouwen centraal staan.

Gert

Zaakvoerder Gert Verboven staat in voor de algemene coördinatie van het bedrijf en voert mee de opleveringen uit. Hij beschikt zelf over meer dan vijftien jaar ervaring als plaatser en productiemedewerker waardoor hij over een zeer grote technische bagage beschikt. Gert hecht het grootste belang aan eerlijk en correct advies en leeft het ‘samenwerken in vertrouwen’.

Leen

Leen is de echtgenote van Gert. Zij vormt de administratieve kracht achter het bedrijf. Ze beantwoordt, samen met Nick, de inkomende telefoons, mails en prijscalculatie.

Nick Vermeiren Segers

Nick ontvangt jullie met veel plezier in onze toonzaal Door zijn jarenlange ervaring als plaatser kan hij jullie perfect adviseren en laten zien wat de mogelijkheden zijn. Hij behandeld ook, samen met Leen, de inkomende telefoons, mails en prijscalculaties.

Johnny, Bart en Tom

Johnny, Bart en Tom verzorgen als schrijnwerkers de productie van de aluminium ramen in het eigen atelier. Elk raam dat het atelier verlaat, wordt door hen tot in de kleinste details afgewerkt.

Ghinio & Rudy

Ghinio en Rudy vormen ons vast plaatsingsteam. Zij nemen geen genoegen met half werk. Alles moet perfect zijn

Maak je afspraak in onze showroom