Vakmanschap
van de derde generatie

Familiebedrijf met meer
dan 50 jaar ervaring
Nieuwbouw, totale renovaties
en vervangen van oude ramen
Correcte plaatsing
door eigen en betrouwbare vakmensen
Topkwaliteit van Reynaers

Familiebedrijf sinds jaren 60

Ramen Verboven is nog steeds een familiebedrijf in de ware zin van het woord. Huidig zaakvoerder Gert Verboven staat samen met echtgenote Leen sinds enkele jaren als derde generatie aan het roer.

Als jonge plaatser stapte hij begin jaren 2000 in het familiebedrijf dat toen werd geleid door zijn vader Jan Verboven. Op die manier leerde hij in de praktijk de technische kneepjes van het vak.

Later nam hij de zaak over die grootvader Frans Verboven had opgericht in de jaren ’60. Al vanaf het prille begin primeren kwaliteit en een optimale klantenservice.

Pionier in aluminium ramen van Reynaers

Oprichter Frans Verboven specialiseerde zich in de jaren ’60 in stalen schrijnwerk. Samen met hout was dit het belangrijkste materiaal voor het vervaardigen van ramen.

Eind jaren ’60 kwam aluminium als hoogwaardig materiaal aan de oppervlakte. Jan Reynaers – oprichter van Reynaers – ontwikkelde in die periode zijn eerste aluminium raamprofiel.

Jan Verboven was snel overtuigd van de vele troeven van aluminium voor ramen. Een samenwerking voor de komende decennia was geboren.

Ramen Verboven behoort dankzij deze bijzonder lange samenwerking tot de absolute pioniers voor de aluminium ramen van Reynaers. Net zoals in het verleden volgen wij elke technologische ontwikkeling en innovatie van Reynaers Aluminium op de voet.

Samenwerken in vertrouwen

De afgelopen decennia ontwikkelde Ramen Verboven zich tot dé ramenspecialist voor de Noorderkempen.

In aanvulling op onze kwaliteitsvolle producten en de zorgvuldige plaatsing worden we sterk gewaardeerd voor onze persoonlijke aanpak met eerlijk en deskundig advies.

Naast een trouw gezelschap van projectontwikkelaars en architecten werken wij in hoofdzaak rechtstreeks voor particulieren.

Het grootste deel van onze klantenkring situeert zich in een straal van een dertigtal kilometer rond onze thuisbasis in Rijkevorsel. Wij gaan regelmatig aan de slag in Turnhout, Vosselaar, Beerse, Lille, Malle, Arendonk, Schoten, Schilde, Sint-Job, Brecht, Hoogstraten, Brasschaat,…

Maak je afspraak in onze showroom