Deskundig advies, gedetailleerde offerte,
kwaliteitsproducten én vakkundige plaatsing

Wij laten niets
aan het toeval over

Familiebedrijf met meer
dan 50 jaar ervaring
Correcte plaatsing
door eigen en betrouwbare vakmensen
Topkwaliteit van Reynaers
Het plaatsen of vervangen van je ramen en deuren vraagt een stapsgewijze aanpak met het juiste advies en een correcte technische begeleiding. Wij werken niet met gladde verkopers, verdachte superkortingen of opdringerige verkoopspraatjes. Samenwerken in vertrouwen, luidt ons uitgangspunt. Dit vertrouwen willen we in elke stap van het ontwerp- en realisatieproces verdienen.

1. Zien en voelen in onze showroom

Onze eerste ontmoeting vindt bij voorkeur plaats in onze showroom.

Onze eerste ontmoeting vindt bij voorkeur plaats in onze showroom. In onze showroom staan talrijke demonstratieopstellingen van aluminium ramen van Reynaers. In onze toonzaal kan u kennismaken met de verschillende mogelijkheden, kleuren en stijlen van aluminium schrijnwerk.
Omdat wij ons echt specialiseren in aluminium schrijnwerk en overtuigd zijn van de kwaliteit hiervan, bieden wij zelf geen PVC of houten schrijnwerk aan.

We nemen alle tijd om te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens mag je rekenen op deskundig en eerlijk advies. Wij werken niet met gladde verkopers. Je wordt te woord gestaan door mensen met kennis van zaken. Dezelfde personen volgen je ook je project van A tot Z op.

2. Opmeten ter plaatse

Bij nieuwbouwprojecten of totaalrenovaties werken

Bij nieuwbouwprojecten of totaalrenovaties werken we een voorstel uit op basis van de ontwerpplannen. Bij het vervangen van je bestaande ramen en deuren, kunnen we steeds ter plaatse komen voor voorlopige opmetingen.

Tijdens dit plaatsbezoek analyseren we meteen ook de technische mogelijkheden en beperkingen. Op basis van de voorlopige opmetingen werken we een gedetailleerde offerte uit.

3. Gedetailleerde bespreking van offerte

Na opmaak van de offerte ontmoeten we elkaar opnieuw voor

Na opmaak van de offerte ontmoeten we elkaar opnieuw voor een persoonlijke bespreking. Onze offertes zijn gedetailleerd opgesteld met een heldere totaalprijs. Zo sta je achteraf nooit voor onverwachte verrassingen.

Wij geven in alle eerlijkheid meteen onze scherpste prijs en werken niet met misleidende extra kortingen.

Wij nemen alle tijd om de offerte toe te lichten. Wil je nog bepaalde zaken aanpassen of er nog een extra nachtje over slapen? Geen probleem, bij ons krijg je alle tijd. Wij begrijpen dat je beslissingen over een investering als deze niet lichtzinnig neemt.

4. Definitieve opmetingen voor productie

Wanneer onze offerte volledig aan je verwachtingen voldoet

Wanneer onze offerte volledig aan je verwachtingen voldoet, spreken we de timing af voor de definitieve opmetingen.

Deze gedetailleerde opmetingen vormen de basis voor de productie van jouw ramen of deuren. Na het opmeten start de verdere werkvoorbereiding en gaan jouw ramen en deuren in productie.

De ramen in aluminium vervaardigen schrijnwerkers Tom, Johnny en Bart in onze eigen atelier.

5. Heldere afspraken over timing en uitvoering

Meteen wanneer jouw ramen in productie gaan

Meteen wanneer jouw ramen in productie gaan, spreken we een timing af voor de plaatsing. Zo weet je ruim vooraf wanneer onze plaatsers langskomen.

Bij het vervangen van je bestaande ramen krijg je op die manier optimaal de kans om jezelf voor te bereiden. Wanneer we aan een vervangingsproject beginnen, werken we dit ook meteen af. Zo beperken we de plaatsingstijd – en dus ook de hinder – tot het strikte minimum.

6. Zorgvuldige plaatsing

De plaatsing van onze ramen gebeurt steeds door onze eigen

De plaatsing van onze ramen gebeurt steeds door onze eigen plaatser Ghinio. Dit gebeurt onder coördinatie en persoonlijke supervisie van Gert die zelf over meer dan vijftien jaar ervaring als plaatser beschikken.

De plaatsing verloopt volledig volgens de regels van de kunst. Met de waterpas zorgen onze vakmensen ervoor dat alles perfect horizontaal en verticaal staat. Ook de bevestiging gebeurt uiterst zorgvuldig met duurzame en stevige bevestigingsmaterialen.

Een vakkundige plaatsing is van zeer groot belang voor de lange levensduur van je ramen en deuren, vooral met betrekking tot het probleemloos openen en sluiten of eventuele knelproblemen.

7. Persoonlijke oplevering door de zaakvoerder

Zaakvoerder Gert maakt er een erezaak van om het afgeleverde werk

Zaakvoerder Gert maakt er een erezaak van om het afgeleverde werk samen met jou te inspecteren. We willen er 100% zeker van zijn dat alles volledig aan je wensen voldoet.

8. Altijd bereikbaar voor naservice

Ook na de oplevering blijven wij steeds bereikbaar

Ook na de oplevering blijven wij steeds bereikbaar voor alle mogelijke herstellingen, bijvoorbeeld glasbreuk. We streven naar een maximale interventietermijn van twee werkdagen. In dringende gevallen komen we nog de dag zelf.

Maak je afspraak in onze showroom