Eén verantwoordelijke
voor je volledige project

Familiebedrijf met meer
dan 50 jaar ervaring
Nieuwbouw, totale renovaties
en vervangen van oude ramen
Correcte plaatsing
door eigen en betrouwbare vakmensen
Topkwaliteit van Reynaers
Aanvullend op het plaatsen van ramen in aluminium bieden we nog een aantal extra dienstverleningen. Op die manier geniet je van een totaalservice en hoef je zelf niets te coördineren. Wij staan in voor de volledige opvolging. Voor verschillende extra diensten werken we samen met streng geselecteerde partners. Telkens gaat het om familiebedrijven waar vakmanschap centraal staat. Wij delen dezelfde zin voor kwaliteit en een zorgvuldige afwerking. .

Voor welke extra’s kan je op ons rekenen?

PVC

Een hoog isolerend vermogen en een authentieke uitstraling. Een streng geselecteerde partner plaatst de pvc ramen van het Duitse topmerk Kömmerling. Deze raamprofielen kenmerken zich door hun hoge isolatiegraad en de verfijnde afwerking. Binnen het uitgebreide gamma van Kömmerling vind je gegarandeerd de authentieke uitstraling die bij je woning past.

Vliegenramen

Met onze eigen vakmensen bieden we een totaalservice voor vliegenramen op maat. Alle mogelijke formaten en ramen zijn mogelijk. Na opmeting ter plaatse zorgen we voor kwaliteitsvolle vliegenramen die perfect passen. Je mag rekenen op een lange, zorgeloze levensduur. Ook wanneer je al bestaande ramen hebt, kan je ons inschakelen voor vliegenramen op maat.

Zonnescreens en terrasoverkappingen

In samenwerking met een streng geselecteerde partner regelen wij de plaatsing van zonnescreens op je ramen en alle mogelijke terrasoverkappingen. Ook automatisatie is steeds mogelijk.

Woonuitbreidingen en verbouwingen

Dankzij de jarenlange samenwerking met een erkend aannemersbedrijf kan je ons inschakelen voor verschillende woonuitbreidingen.

Je mag rekenen op een totaalservice vanaf het uitgraven van de funderingen tot en met de finale afwerking. Wij staan in voor de ramen en deuren, onze partner zorgt in onderaanneming voor de bouwwerken.

Ook voor allerlei verbouwingen in combinatie met je nieuwe ramen en deuren, kan je op ons rekenen. Zo is het mogelijk dat je een nieuwe raam- of deuropening wilt creëren, dat er een raam- of deuropening moet gedicht worden of dat je de afmetingen van bestaande openingen wilt aanpassen. Dat is allemaal perfect mogelijk, inclusief de finale afwerking.

Voor veranda’s met glazen daken verwijzen wij u graag door naar onze Reynaerscollega’s die gespecialiseerd zijn in verandabouw.

Rolluiken

Samen met het plaatsen van je nieuwe ramen en deuren voorzien we deze meteen ook van de gewenste rolluiken. Zowel de opbouw- als de inbouwrolluiken worden meteen geïntegreerd in het raam. Ook het automatiseren van je rolluiken is mogelijk.

Veranda’s

Droom je van een glazen veranda achter je woning? Vertrouw de realisatie toe aan onze zorgen. Wij werken samen met verschillende vakmensen om de veranda van jouw dromen op te leveren.

Garagepoorten

Samen met je ramen en deuren vormt de garagepoort het visitekaartje van je woning. Het is belangrijk om de stijl en kleur van je ramen en deuren af te stemmen op je garagepoort. Dat is meteen de reden waarom we ook deze service aanbieden.

Houten schrijnwerk

Ook voor houten schrijnwerk kunnen wij u helpen, onze streng gesecteerde partners staan u hierover graag te woord.

Maak je afspraak in onze showroom