Een strakke uitstraling én ideaal
voor grote glaspartijen 

Aluminium ramen
van Reynaers

Familiebedrijf met meer
dan 50 jaar ervaring
Nieuwbouw, totale renovaties
en vervangen van oude ramen
Correcte plaatsing
door eigen en betrouwbare vakmensen
Topkwaliteit van Reynaers
Met Ramen Verboven kies je voor kwaliteitsvolle aluminium ramen van Reynaers. Je bent zeker van 100% Belgisch vakmanschap. Na gedetailleerde opmetingen ter plaatse verwerken we in ons eigen atelier de profielen van Reynaers tot kant-en-klare ramen en deuren in aluminium. Onze vakmensen staan vervolgens in voor een zorgvuldige plaatsing met een hoogwaardige afwerking. Naast nieuwbouw specialiseren we ons ook in totaalrenovaties en het vervangen van oude ramen en deuren. Binnenafwerking is ook steeds mogelijk in samenwerking met onze partners. Zo passen je nieuwe aluminium ramen en deuren perfect in je bestaande interieur.
Al meer dan 50 jaar partner van Reynaers Aluminium

Wij behoorden tot de eerste ramenproducenten die in de jaren ’60 in zee gingen met Reynaers Aluminium. Nog steeds zijn we een officiële partner van Reynaers Aluminium.

Doorheen de jaren onderging het aluminium raamprofiel een enorme technologische evolutie, zowel op vlak van isolatievermogen, duurzaamheid als stijl.

Als pionier op vlak van aluminium ramen bouwden wij doorheen de afgelopen decennia dan ook een ongeziene expertise op. Wij werken volledig conform de voorschriften van Aluminium Reynaers en gebruiken uitsluitend de voorgeschreven materialen en onderdelen.

Welke aluminium ramen verkies je?

Aluminium ramen en deuren staan garant voor een strakke, verfijnde uitstraling. Bovendien zijn ze perfect voor grote glaspartijen. Dat is meteen de reden waarom veel liefhebbers van een moderne woonstijl een voorkeur hebben voor aluminium.

Daarbij geniet je van een enorme kleurkeuze. Ook op vlak van isolatievermogen mag je met hedendaagse aluminium ramen op je twee oren slapen.

Aangezien we eigen maatwerk leveren, mag je voor elk raam rekenen op onbeperkte mogelijkheden inzake afmeting en vorm. Naast de traditionele kip- en/of draairamen behoren uiteraard ook enkele of dubbele aluminium schuiframen, vouwramen of deuren – al dan niet met bijpassende vliegenramen – tot de mogelijkheden.

Kom langs in onze showroom, waar je mag rekenen op deskundig technisch advies en persoonlijke begeleiding voor het maken van de juiste keuzes.

Aluminium ramen voor elke mogelijke bouwstijl

Voor elke bouwstijl – modern maar ook klassiek – hebben wij gegarandeerd de perfecte aluminium ramen. Wij bieden het volledige profielgamma van Reynaers Aluminium aan.

Functioneel modern

Deze standaarduitvoering kenmerkt zich door de eenvoud en staat garant voor een tijdloos design. Dit aluminiumprofiel past in elke bouwstijl. Verborgen ontwateringen, smalle profielen, brede profielen, vouwdeuren,… Alles is mogelijk!

Rustiek & Renaissance

Het reliëf in deze aluminiumprofielen garandeert een esthetische meerwaarde aan woningen in een traditionele of rustieke stijl (pastoriewoningen, herenhuizen,..). Zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie.

Deco

De unieke afgeschuinde lijnen van het Deco raamprofiel sluiten perfect aan bij een moderne of hedendaagse bouwstijl.

Minimalistisch (strak)

Het minimalisme van deze raamprofielen uit zich in een zeer strakke belijning. Het opendraaiend gedeelte wordt door een verborgen vleugelprofiel weggewerkt. Hierdoor ontstaat een ‘verborgen’ vleugel voor een extra strak uitzicht. De openingscomponenten zitten verborgen achter het buitenkader.

‘Steel look’

Dit gamma vervangt de vroegere majestueuze stalen ramen. Deze profielen geven je woning een aparte look. Dit profiel kan met ultrafijne profileringen geplaatst worden in uiteenlopende bouwstijlen, zowel klassiek als modern.

Welke glassoort wens je?

Ook voor het glas hebben we talrijke mogelijkheden in huis:

  • Dubbel glas met een bijzonder hoge isolatiewaardes (hoogrendementsglas)
  • Driedubbel glas met nog lagere u-waardes
  • Zonnewerend glas
  • Extra inbraakwerend glas
  • Gezandstraald glas
  • Screenline glas (ruiten met jaloezieën tussen het glas. Deze ramen zijn meteen zonwerend, waardoor er geen binnenafscherming meer nodig is)

Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde glasleveranciers: Saint-Gobain, AGC Glass, Sanco, …

Binnenafwerking is steeds mogelijk in samenwerking met onze partner. Zo is alles netjes afgewerkt en sluiten je nieuwe ramen perfect aan bij je bestaande interieur.

Ook rolluiken, vliegenramen en screens

Aanvullend op het plaatsen van ramen en deuren helpen we je graag verder met rolluiken, zonnescreens en vliegenramen op maat. Deze totaalservice vormt één van onze belangrijkste troeven. Je kiest voor één betrouwbare partner die alles voor je regelt.

Lees hier meer over onze extra’s

Maak je afspraak in onze showroom